NAJAM I PRODAJA AGREGATA

MOBILNI DIZEL GENERATORI NAMIJENJENI SU ZA NAPAJANJE RADNIH STROJEVA NA MALIM ILI VELIKIM GRADILIŠTIMA U SITUACIJI KADA ELEKTRIČNA ENERGIJA NIJE DOSTUPNA.

Osim iznajmljivanja agregata nudimo i prodaju potpuno novih ili rabljenih agregata za proizvodnju struje od 28 – 500 kW.

Namjena

Mobilni dizelski agregati namijenjeni su za napajanje radnih strojeva na malim ili velikim gradilištima, za industriju i privatna lica u situaciji kada električna energija nije dostupna.

Prema potrebi mogu proizvoditi trofaznu ili jednofaznu struju. Snažne su konstrukcije i jednostavni za transport.

Snaga i mobilnost

Generatori QES jamče snagu. Anti korozijska vodonepropusna oplata, skoro nečujni uz sposobnost rada na visokoj i niskoj temperaturi.

Električni generatori (agregati) namijenjeni su za napajanje radnih strojeva u građevini onda kada električna energija nije dostupna a prema potrebi mogu proizvoditi trofaznu ili monofaznu struju .

Snažne su konstrukcije i jednostavni za transport. Vrlo brzo se pripreme za proces proizvodnje električne energije. Koristite se u svim vremenskim uvjetima te su pogodni za proizvodnju struje na manjim ili većim gradilištima.

Info – kontakt obrazac

Informacije vezane uz najam ili prodaju agregata za struju ATLAS COPCO QAS, molimo informirajte se putem obrasca za kontakt ili na telefon.

  Značajke

  Jednostavno priključivanje
  • Priključni kabel za uključivanje i isključivanje
  • Vodilice za prolaz kabela, lako savijanje
  • Plexi poklopac za zaštitu stezaljki
  Transport i mobilnost
  • Glavni okvir za teške radne uvjete i mobilnost
  • Iuzetno kompaktan kod utovara i skladištenje
  Snažna konstrukcija
  • Kvalitetna i čvrsta pocinčana konstrukcija